Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Logg inn Wimdu

Logg inn hos Wimdu sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

Innloggingsboksen på https://www.wimdu.com/ er på forsiden, øverst til høyre. Enten du har en konto hos Wimdu eller ikke, kan du registrere en konto ved å klikke på innloggingsboksen. Du blir så bedt om å logge inn eller opprette en konto. Du kan registrere / opprette en konto med Facebook eller Google-kontoen din.

Under følger noen gode tips og råd du må huske når du bruker hotell bookingsiden til Wimdu.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Wimdu

Husk å sjekke at du er på standard sted når du skal logge inn hos Wimdu sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos Wimdu. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Wimdu sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Wimdu er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Wimdu, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Logg inn Venere.com hotels.com

Venere.com var et nettsted med fokus på online hotellreservasjoner. Dens oppføring inkluderte ulike typer innkvartering.

Venere.com startet i år 1994 som Venere Net Srl et online reisebyrå basert i Roma, Italia.

I 2008 ble det en del av Expedia Inc.

I 1994 lanserte fire partnere Venere.com og utviklet den første betaversjonen av hotellbestillingsmaskinen.

I februar 1995 ble de første markedsføringsaktivitetene lansert for hoteller i Roma og Firenze.

Den første reservasjonen kom i juni 1995.

I 2001 ble Venere.com et Joint Stock Company (Venere Net SPA) og åpnet internasjonale kontorer i London (Venere UK LTD) og Paris (Venere France SARL).

I 2007 kjøpte det globale private equity-firmaet Advent International en 60% eierandel i Venere Net. Expedia Inc. kjøpte 100% av Venere.com i 2008.

Den 1. desember 2016 ble Venere.com erstattet av Hotels.com (et annet merke eid av Expedia). Appen Venere.com ble ikke-operativ etter denne datoen, med brukere anbefales å laste ned den eksisterende Hotels.com-appen og registrere en konto der i stedet.

Dette er lenken til hotellwebsiden https://www.hotels.com/

Innloggingsboksen er i høyre øvre hjørne, klikk på Logg inn og konto, og du får valget om å logge inn eller opprette en konto … etc, velg å logge på for å logge på kontoen din eller velge å opprette en konto hvis du vil registrere en konto.

hotels.com

Logg inn trivago

Logg inn hos trivago sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

Dette er lenken til trivago nettsted https://www.trivago.com/ – Innloggingsboksen er øverst til høyre på hjemmesiden. Klikk på innlogging og skriv inn brukernavn og passord og logg inn på kontoen din med trivago.

Hvis du vil registrere en konto, klikker du på Registrer boksen det er på forsiden, øverst til høyre ved siden av påloggingsboksen.

Under følger noen gode tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til trivago.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos trivago

Husk å kontrollere at du er på rett sted når du skal logge inn hos trivago sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos trivago. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til trivago sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til trivago er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til trivago, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Logg inn Tripping

Tripping.com er verdens største søkemotor for ferieboliger og kortsiktige utleie. De tilbyr over 12 millioner eiendommer over 190 land over hele verden, trukket sammen fra toppsteder, inkludert HomeAway, VRBO, Wimdu, Booking.com og mer.

Tripping.com gir deg tilgang til det bredeste utvalget av ferie- og kortsiktige utleie. Uansett om du vil bo i en leilighet, leilighet, hytte, slott, båt, hems eller hus, kan du finne drømmeferien din (til drømpris) på Tripping.com.

Du kan liste ditt hjem på noen av partnerwebområdene. For å sikre at eiendomsoppføringen din vises på Tripping.com, anbefaler de at du liste den på enten VRBO, Booking.com, HomeAway, PerfectPlaces, CanadaStays eller Homestay.

Som standard vises leieprisen per natt på søkeresultatsidene. For å justere den til en månedlig rate, velg ‘Månedlig’ under ‘Tilgjengelighet’ i filterskuffen. Hvis du ikke ser en månedlig pris på noteringen, kan du spørre eieren om det.

Det er ingen innlogging eller registreringsboks på tripping nettsted.

Logg inn Travelstart: Hotell

Logg inn hos Travelstart: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du må ha i mente når du bruker hotell bookingsiden til Travelstart: Hotell.

 • nettside: https://www.travelstart.com
 • Klikk på Konto på startsiden øverst til høyre, om du trenger å logge inn / logge inn eller registrere deg / registrere en konto

Travelstart er en afrikansk online reisebestilling nettsted, tilbyr fly, hotell bestillinger, bilutleie, feriepakker og andre reisetjenester gjennom deres online booking motor.

Fra og med februar 2016 opererer den i Sør-Afrika, Bahrain, Botswana, Egypt, Kenya, Kuwait, Marokko, Namibia, Nigeria, Oman, Qatar, Saudi-Arabia, Tanzania, Tyrkia, De forente arabiske emirater og Zimbabwe. Det handler på enkelte områder som Geziko .

Nettstedet bruker globale distribusjonssystemer som Amadeus IT Group og Travelfusion for flyreiser, og CarTrawler for online bilutleie bestillinger. De fleste inntekter er generert fra Pay Per Click (PPC) -annonsering, samt et omfattende tilknyttet nettverk. Alle Travelstart-nettsteder bruker Thawte til å sikre online betaling.

Nettstedet ble grunnlagt i Sverige i 1999 av Stephan Ekbergh. Før jeg startet Travelstart, grunnla Ekbergh Sveriges første online reisebyrå, Mr Jet (1995).

I 2010 ble Travelstart Nordic solgt til eTRAVELi, og selskapets hovedkontor ble flyttet til Cape Town, Sør-Afrika. Trafikkstart opererer i Sør-Afrika siden 2006, og fremvoksende markeder over hele Afrika. I 2012 ble Travelstart Nigeria lansert.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Travelstart: Hotell

Husk å passe på at du er på rett sted når du skal logge inn hos Travelstart: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din konto hos Travelstart: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Travelstart: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Travelstart: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Travelstart: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Logg inn Travelmarket: Hotell

Travelmarket samler priser fra tusenvis av forskjellige nettsteder, flyselskaper, hotellleverandører, bilutleiefirmaer og reisebyråer, slik at du kan sammenligne dem på ett enkelt nettsted.

Du angir bare søkekriteriene dine, og Travelmarket avanserte søkemotorer vil skanne markedet og finne de beste prisene for deg.

Travelmarket er en uavhengig reisesøkemotor. Reisemarkeds største mål er å hjelpe deg med å finne de beste og billigste reisearrangementene.

Ikke glem – Travelmarket-tjenesten er gratis.

Vi håper du finner de perfekte reisearrangementene på travelmarket.com og ønsker deg lykke til.

Logg inn Ticket: Hotell

Logg inn hos Ticket: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til Ticket: Hotell.

 • Nettsted: https://www.ticket.no/
 • Klikk på Min Side for å logge inn på kontoen din med ticket.no

Ticket Feriereiser er en detaljhandelskjede som selger feriereiser fra samtlige ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier samt fly- og hotellselskaper.

Ticket Feriereiser er Nordens største reisebyråkjede som tilbyr privatreiser. Virksomheten i Sverige og Norge drives via 71 butikker, telefon og internett samt via ticket.dk i Danmark og ticket.fi i Finland. Salget foregår også under merket Airngo i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Salget er ca 7 milliarder kroner og selskapet har ca 350 årsansatte. Ticket Feriereiser er eid av investeringsselskapet Braganza.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Ticket: Hotell

Husk å etterse at du er på standard sted når du skal logge inn hos Ticket: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din konto hos Ticket: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Ticket: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Ticket: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Ticket: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Logg inn Travellink: Hotell

Logg inn hos Travellink: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du bør ha som en regel når du bruker hotell bookingsiden til Travellink: Hotell.

 • Nettsted: https://www.travellink.no/

Travellink er Nordens ledende online reisebyrå med bedrifter i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

For 17 år siden var Travellink pionerer i online reiser. I dag er Travellink markedsledere og en del av Europas største online reisegruppe eDreams ODIGEO.

Travellink har den raskeste og mest kraftfulle bestillingsfunksjonen på markedet med det største tilbudet av flyreiser, hotell, bilutleie og kombinasjoner av flyreiser og hoteller.

Travellink tilbyr 600 flyselskaper, over 1 700 000 hoteller og 40 000 destinasjoner over hele verden. Alltid til best mulig pris, høyeste kvalitet og beste service.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Travellink: Hotell

Husk å forvisse deg om at du er på riktig sted når du skal logge inn hos Travellink: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din konto hos Travellink: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Travellink: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Travellink: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Travellink: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som beskriver status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Logg inn Supersaver: Hotell

Logg inn hos Supersaver: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du bør ha som en regel når du bruker hotell bookingsiden til Supersaver: Hotell.

 • https://www.super-saver.com/
 • For å logge på kontoen din, klikk på Logg inn. På startsiden, øverst til høyre.
 • For å registrere deg registrere en konto, klikk på Registrer deg nå, på startsiden, øverst til høyre.

Super Saver-butikkene eies og drives av B & R Stores, Inc. Dette ansatte-eide Nebraska-selskapet opererer utelukkende i dagligvarebutikkindustrien og har sitt hovedkvarter i Lincoln, Nebraska.

B & R Stores ble grunnlagt i 1964 av Russ Raybould. Selskapet har vokst i over 45 år, og inneholder nå tre forskjellige butikkonsepter.

Den første Super Saver ble åpnet i 1984 på 48th & O Streets i Lincoln. På åpningstidspunktet var det den største dagligvarebutikken i staten i form av kvadratfot (60 000 kvadratfot).

I 1988 ble en andre Super Saver åpnet med 70.000 kvadratmeter på 27th & Cornhusker Highway, og en tredje butikk ble åpnet i juli 1991 på 56th & Highway 2.

I 1993 åpnet selskapet en butikk i Council Bluffs, Iowa, som markerte Super Saver’s inngang til et marked utenfor Lincoln. Veksten fortsatte for Super Saver-konseptet, og i 1999 kjøpte B & R Stores Food-4-Less-butikken i Columbus og Festival of Foods-butikken på Grand Island.

En ny Super Saver-butikk ved 27. og Pine Lake Road i Lincoln ble ferdigstilt i oktober 1999. Et sted i Omaha-området ble lagt i juni 2000 med åpningen av B & Rs største butikk, en 83 000 kvadratmeter Super Saver ved 144 og Stony Brook Boulevard i Millard. Super Saver nyeste plassering åpnet i februar 2013 i Lincolns Fallbrook nabolag.

Super Saver er forpliktet til å tilby sine kunder høykvalitetsprodukter og stort utvalg til hver dag lave priser. Super Saver forhandler med leverandører direkte for å opprettholde de beste prisene i markedet. Super Saver er stolt av å si, «Vi selger for mindre.»

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Supersaver: Hotell

Husk å påse at du er på riktig sted når du skal logge inn hos Supersaver: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din konto hos Supersaver: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Supersaver: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Supersaver: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Supersaver: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Logg inn Secretplaces.com

Logg inn hos Secretplaces.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til Secretplaces.com.

 • På hjemmesiden, høyre øvre hjørne, klikker du på Logg inn for å logge inn på kontoen din på https://www.secretplaces.com/
 • Hvis du vil logge inn på kontoen din, er påloggingen i høyre hjørne. Skriv inn din e-postadresse og passord og logg inn.
 • Hvis du vil opprette / registrere og registrere, klikker du på SIgn Up, det er i venstre hjørne, klikk på SIGN UPP.
 • Hvis du er hotelleier, klikk hvor den står, KLIKK HER.

De sier at verden er en bok, og de som ikke reiser, les bare en side. Hvor veldig sant er dette, men bare når det er gjort i riktig ånd, åpnes det også sinn, hjerter og horisonter. Det er det SecretPlaces handler om. Laget av folk med en lidenskap for reise og avsmak av humdrum (det er altfor mye av det om allerede) SecretPlaces.com har som mål å hjelpe likesinnede reisende til å finne det helt spesielle stedet å bo, uansett deres preferanser og budsjetter. Ved å tilby en unik og uavhengig guide til de fineste innkvarteringene i Europa utenfor, vil deres gjester sikkert komme tilbake fra sine reiser, ikke bare med et minneverdig opphold, men også med en berikende kulturopplevelse.

Secretplaces-teamet har reist mye på jakt etter de fineste innkvarteringene. Av de tusenvis av hotellene som er besøkt til dags dato, er bare et lite antall betraktet som spesielle nok for inkludering i deres guide. Hvert hotell er valgt for å ha noe helt spesielt, det være seg utmerket service, innredning og god smak, atmosfære, enestående arkitektur eller vakre omgivelser. Utvalget er så mangfoldig som sine klienter og tar imot romantiske fjellskjulinger, historiske herskapshus, luksuriøse herregårder samt enkle sjøhus og elegante byhotell.

Secretplaces er der for å hjelpe deg med å velge din ideelle innkvartering. Kanskje du ser etter å følge en gastronomisk rute, kanskje gå på trekking i nærheten av et fjellferiested, eller bare ønske å ta med landskap med stor naturlig skjønnhet. Uansett dine interesser og budsjett er Secretplaces der for å hjelpe deg med å finne ditt perfekte sted.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Secretplaces.com

Husk å forvisse deg om at du er på riktig sted når du skal logge inn hos Secretplaces.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos Secretplaces.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Secretplaces.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Secretplaces.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Secretplaces.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.