Logg inn Travelstart: Hotell

Logg inn hos Travelstart: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du må ha i mente når du bruker hotell bookingsiden til Travelstart: Hotell.

  • nettside: https://www.travelstart.com
  • Klikk på Konto på startsiden øverst til høyre, om du trenger å logge inn / logge inn eller registrere deg / registrere en konto

logg inn Travelstart

Travelstart er en afrikansk online reisebestilling nettsted, tilbyr fly, hotell bestillinger, bilutleie, feriepakker og andre reisetjenester gjennom deres online booking motor.

Fra og med februar 2016 opererer den i Sør-Afrika, Bahrain, Botswana, Egypt, Kenya, Kuwait, Marokko, Namibia, Nigeria, Oman, Qatar, Saudi-Arabia, Tanzania, Tyrkia, De forente arabiske emirater og Zimbabwe. Det handler på enkelte områder som Geziko .

Nettstedet bruker globale distribusjonssystemer som Amadeus IT Group og Travelfusion for flyreiser, og CarTrawler for online bilutleie bestillinger. De fleste inntekter er generert fra Pay Per Click (PPC) -annonsering, samt et omfattende tilknyttet nettverk. Alle Travelstart-nettsteder bruker Thawte til å sikre online betaling.

Nettstedet ble grunnlagt i Sverige i 1999 av Stephan Ekbergh. Før jeg startet Travelstart, grunnla Ekbergh Sveriges første online reisebyrå, Mr Jet (1995).

I 2010 ble Travelstart Nordic solgt til eTRAVELi, og selskapets hovedkontor ble flyttet til Cape Town, Sør-Afrika. Trafikkstart opererer i Sør-Afrika siden 2006, og fremvoksende markeder over hele Afrika. I 2012 ble Travelstart Nigeria lansert.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Travelstart: Hotell

Husk å passe på at du er på rett sted når du skal logge inn hos Travelstart: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din konto hos Travelstart: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Travelstart: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Travelstart: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Travelstart: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.