Logg inn Travelmarket: Hotell

Logg inn hos Travelmarket: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til Travelmarket: Hotell.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Travelmarket: Hotell

Husk å passe på at du er på standard sted når du skal logge inn hos Travelmarket: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på rett sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din konto hos Travelmarket: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Travelmarket: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Travelmarket: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Travelmarket: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Relaterte artikler

Logg inn Hotell.no

Logg inn Seat24: Hotell

Logg inn Momondo: Hotell

Logg inn Ticket: Hotell

Logg inn Wimdu