Logg inn Venere.com hotels.com

Venere.com var et nettsted med fokus på online hotellreservasjoner. Dens oppføring inkluderte ulike typer innkvartering.

Venere.com startet i år 1994 som Venere Net Srl et online reisebyrå basert i Roma, Italia.

I 2008 ble det en del av Expedia Inc.

I 1994 lanserte fire partnere Venere.com og utviklet den første betaversjonen av hotellbestillingsmaskinen.

I februar 1995 ble de første markedsføringsaktivitetene lansert for hoteller i Roma og Firenze.

Den første reservasjonen kom i juni 1995.

I 2001 ble Venere.com et Joint Stock Company (Venere Net SPA) og åpnet internasjonale kontorer i London (Venere UK LTD) og Paris (Venere France SARL).

I 2007 kjøpte det globale private equity-firmaet Advent International en 60% eierandel i Venere Net. Expedia Inc. kjøpte 100% av Venere.com i 2008.

Den 1. desember 2016 ble Venere.com erstattet av Hotels.com (et annet merke eid av Expedia). Appen Venere.com ble ikke-operativ etter denne datoen, med brukere anbefales å laste ned den eksisterende Hotels.com-appen og registrere en konto der i stedet.

Dette er lenken til hotellwebsiden https://www.hotels.com/

Innloggingsboksen er i høyre øvre hjørne, klikk på Logg inn og konto, og du får valget om å logge inn eller opprette en konto … etc, velg å logge på for å logge på kontoen din eller velge å opprette en konto hvis du vil registrere en konto.

hotels.com

Binance er verdens største børs for krypto. Her finner du alt du trenger av Bitcoin, Ethereum, Ripple og masse andre valutaer. 

Du kan handle fysiske coins eller med giring. Det er opp til deg hvor stor risiko du er villig til å ta.