Logg inn trivago

Logg inn hos trivago sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

Dette er lenken til trivago nettsted https://www.trivago.com/ – Innloggingsboksen er øverst til høyre på hjemmesiden. Klikk på innlogging og skriv inn brukernavn og passord og logg inn på kontoen din med trivago.

Hvis du vil registrere en konto, klikker du på Registrer boksen det er på forsiden, øverst til høyre ved siden av påloggingsboksen.

trivago com logg inn

Under følger noen gode tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til trivago.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos trivago

Husk å kontrollere at du er på rett sted når du skal logge inn hos trivago sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos trivago. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til trivago sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til trivago er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til trivago, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.