Logg inn Wimdu

Logg inn hos Wimdu sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

Innloggingsboksen på https://www.wimdu.com/ er på forsiden, øverst til høyre. Enten du har en konto hos Wimdu eller ikke, kan du registrere en konto ved å klikke på innloggingsboksen. Du blir så bedt om å logge inn eller opprette en konto. Du kan registrere / opprette en konto med Facebook eller Google-kontoen din.

Wimdu bookingside logg inn

Under følger noen gode tips og råd du må huske når du bruker hotell bookingsiden til Wimdu.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Wimdu

Husk å sjekke at du er på standard sted når du skal logge inn hos Wimdu sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos Wimdu. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Wimdu sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Wimdu er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Wimdu, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.