Logg inn Supersaver: Hotell

Logg inn hos Supersaver: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du bør ha som en regel når du bruker hotell bookingsiden til Supersaver: Hotell.

  • https://www.super-saver.com/
  • For å logge på kontoen din, klikk på Logg inn. På startsiden, øverst til høyre.
  • For å registrere deg registrere en konto, klikk på Registrer deg nå, på startsiden, øverst til høyre.

logg onn Super Saver

Super Saver-butikkene eies og drives av B & R Stores, Inc. Dette ansatte-eide Nebraska-selskapet opererer utelukkende i dagligvarebutikkindustrien og har sitt hovedkvarter i Lincoln, Nebraska.

B & R Stores ble grunnlagt i 1964 av Russ Raybould. Selskapet har vokst i over 45 år, og inneholder nå tre forskjellige butikkonsepter.

Den første Super Saver ble åpnet i 1984 på 48th & O Streets i Lincoln. På åpningstidspunktet var det den største dagligvarebutikken i staten i form av kvadratfot (60 000 kvadratfot).

I 1988 ble en andre Super Saver åpnet med 70.000 kvadratmeter på 27th & Cornhusker Highway, og en tredje butikk ble åpnet i juli 1991 på 56th & Highway 2.

I 1993 åpnet selskapet en butikk i Council Bluffs, Iowa, som markerte Super Saver’s inngang til et marked utenfor Lincoln. Veksten fortsatte for Super Saver-konseptet, og i 1999 kjøpte B & R Stores Food-4-Less-butikken i Columbus og Festival of Foods-butikken på Grand Island.

En ny Super Saver-butikk ved 27. og Pine Lake Road i Lincoln ble ferdigstilt i oktober 1999. Et sted i Omaha-området ble lagt i juni 2000 med åpningen av B & Rs største butikk, en 83 000 kvadratmeter Super Saver ved 144 og Stony Brook Boulevard i Millard. Super Saver nyeste plassering åpnet i februar 2013 i Lincolns Fallbrook nabolag.

Super Saver er forpliktet til å tilby sine kunder høykvalitetsprodukter og stort utvalg til hver dag lave priser. Super Saver forhandler med leverandører direkte for å opprettholde de beste prisene i markedet. Super Saver er stolt av å si, “Vi selger for mindre.”

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Supersaver: Hotell

Husk å påse at du er på riktig sted når du skal logge inn hos Supersaver: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din konto hos Supersaver: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Supersaver: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Supersaver: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Supersaver: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.