Logg inn Secretplaces.com

Logg inn hos Secretplaces.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til Secretplaces.com.

  • På hjemmesiden, høyre øvre hjørne, klikker du på Logg inn for å logge inn på kontoen din på https://www.secretplaces.com/
  • Hvis du vil logge inn på kontoen din, er påloggingen i høyre hjørne. Skriv inn din e-postadresse og passord og logg inn.
  • Hvis du vil opprette / registrere og registrere, klikker du på SIgn Up, det er i venstre hjørne, klikk på SIGN UPP.
  • Hvis du er hotelleier, klikk hvor den står, KLIKK HER.

logg inn Secret Places

De sier at verden er en bok, og de som ikke reiser, les bare en side. Hvor veldig sant er dette, men bare når det er gjort i riktig ånd, åpnes det også sinn, hjerter og horisonter. Det er det SecretPlaces handler om. Laget av folk med en lidenskap for reise og avsmak av humdrum (det er altfor mye av det om allerede) SecretPlaces.com har som mål å hjelpe likesinnede reisende til å finne det helt spesielle stedet å bo, uansett deres preferanser og budsjetter. Ved å tilby en unik og uavhengig guide til de fineste innkvarteringene i Europa utenfor, vil deres gjester sikkert komme tilbake fra sine reiser, ikke bare med et minneverdig opphold, men også med en berikende kulturopplevelse.

Secretplaces-teamet har reist mye på jakt etter de fineste innkvarteringene. Av de tusenvis av hotellene som er besøkt til dags dato, er bare et lite antall betraktet som spesielle nok for inkludering i deres guide. Hvert hotell er valgt for å ha noe helt spesielt, det være seg utmerket service, innredning og god smak, atmosfære, enestående arkitektur eller vakre omgivelser. Utvalget er så mangfoldig som sine klienter og tar imot romantiske fjellskjulinger, historiske herskapshus, luksuriøse herregårder samt enkle sjøhus og elegante byhotell.

Secretplaces er der for å hjelpe deg med å velge din ideelle innkvartering. Kanskje du ser etter å følge en gastronomisk rute, kanskje gå på trekking i nærheten av et fjellferiested, eller bare ønske å ta med landskap med stor naturlig skjønnhet. Uansett dine interesser og budsjett er Secretplaces der for å hjelpe deg med å finne ditt perfekte sted.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Secretplaces.com

Husk å forvisse deg om at du er på riktig sted når du skal logge inn hos Secretplaces.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos Secretplaces.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Secretplaces.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Secretplaces.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Secretplaces.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.