Logg inn Booking.com

Logg inn hos Booking.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til Booking.com.

– I øverste høyre hjørne av hjemmesiden kan du endre språket og velge Norsk for land og språk.

– Innloggingsboksen er på hjemmesiden, øverste hjørne. Klikk på logg inn for å logge inn på kontoen din.

– Hvis du vil opprette / registrere en konto, klikker du på Registrer deg hos oss.

Om Booking.com

Booking.com har siden oppstarten i Amsterdam i 1996 vokst fra å være en liten nederlandsk virksomhet til å bli et av verdens største reisebyråer på nettet. Booking.com er en del av Booking Holdings Inc.(Nasdaq: BKNG) og har i dag over 17 000 ansatte på 198 kontorer i 70 land over hele verden.

Booking.com har som mål å gjøre det mulig for alle å oppleve verden og investerer i teknologi som gjør reisen enklere. Booking.com ønsker å knytte reiseglade til verdens største utvalg av flotte overnattingssteder – alt fra leiligheter, feriehus og familiedrevne B&B-er til 5-stjerners ferieanlegg, trehus og til og med igloer. Nettstedet og mobilappene til Booking.com er tilgjengelige på mer enn 40 språk, som til sammen tilbyr 29 012 954 registrerte boenheter totalt, og 144 530 reisemål i 229 land og territorier verden over.

Hver dag bookes mer enn 1 550 000 romnetter på Booking.com plattformen . Uansett om du reiser i forbindelse med jobben eller på fritiden, kan du booke det perfekte overnattingsstedet raskt og enkelt hos Booking.com. Booking.com tar ingen bookinggebyrer, og Booking.com tilbyr prismatch. Som kunde kan du kontakte Booking.com via kundeservice-teamet døgnet rundt for å få hjelp på mer enn 40 språk.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Booking.com

Husk å påse at du er på standard sted når du skal logge inn hos Booking.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din konto hos Booking.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Booking.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Booking.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Booking.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.