Økende etterspørsel etter økonomiledere i logistikkbransjen

Visste du at det er en økende etterspørsel etter økonomiledere i logistikkbransjen?

Industripartner Skandinavia/ IPS Nordic AS, en ledende aktør i logistikkbransjen i Norden, er på utkikk etter en dyktig økonomisjef. Selskapet opplever sterk vekst og ser etter en person med relevant utdanning og erfaring innen økonomi for å styrke deres team.

Rollen som økonomisjef

Visste du at en økonomisjef spiller en avgjørende rolle i en organisasjons suksess?

I rollen som økonomisjef hos IPS Nordic AS vil du ha en sentral rolle i å sikre den økonomiske styringen av selskapet og dets datterselskaper i Norden. Du vil være en støttende og rådgivende ressurs for selskapets ulike tjenesteområder, og en aktiv bidragsyter til organisasjonens utvikling.

Arbeidsoppgaver

Visste du at en økonomisjefs arbeidsoppgaver er mangfoldige og dynamiske?

Som økonomisjef vil du ha ansvar for en rekke oppgaver, inkludert ledelse av økonomiavdelingen, månedlig rapportering, utvikling av økonomifunksjoner, og finansforvaltning. Du vil også sikre at styringsinformasjonen som leveres til ledelsen er av høy kvalitet og gir et solid grunnlag for beslutningstaking.

Kvalifikasjoner

Visste du at en økonomisjef trenger en blanding av utdanning, erfaring og tekniske ferdigheter?

For å lykkes i rollen som økonomisjef hos IPS Nordic AS, vil du trenge høyere utdanning innen økonomi og ledelse, erfaring med strategisk og operativ økonomistyring, solid kunnskap om finans og konsernregnskap, og kompetanse innen digitale verktøy for økonomistyring og analyse.

Hva IPS Nordic AS tilbyr

Visste du at IPS Nordic AS er kjent for sitt gode arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser?

IPS Nordic AS tilbyr et attraktivt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Dette er en spennende mulighet til å ta på seg en viktig rolle i et selskap i sterk utvikling.

Konklusjon

Visste du at en karriere som økonomisjef kan være både utfordrende og givende?

Hvis du er interessert i en karriere som økonomisjef og ønsker å bidra til veksten av et ledende selskap i logistikkbransjen, kan dette være muligheten for deg. For mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte administrerende direktør Per Karlsen på tlf. 934 88 044.

Om IPS Nordic AS

Visste du at IPS er en ledende service provider for logistikkbransjen i Norden?

IPS er en service provider for logistikkbransjen i Norden, som utfører service og vedlikehold på trailere og påbygg til tyngre kjøretøy. Med seks serviceverksteder i Norge, Sverige og Danmark, og en stab av motiverte og dyktige fagfolk, er IPS en ledende aktør i bransjen.

Søk stillingen

Er du klar for en ny utfordring?

Hvis du er interessert i denne spennende muligheten, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen som økonomisjef hos IPS Nordic AS. Vi ser frem til å høre fra deg!