Mybank ❤️ Logg inn

Du logger inn i nettbanken til mybank ved å trykke på knappen Nettbank som du finner øverst til høyere på skjermen. Du kommer da til en ny side hvor du bruker din bankID til selve innloggingen.

Enkel innlogging

Å logge inn hos Mybank er temmelig enkelt og smertefritt så lenge den bakenforliggende infrastrukturen til bankID fungerer som den skal. Det gjør den ikke alltid, så noen ganger er litt tålmodighet alt som skal til for å få logget inn. Vent en time, og prøv å logge inn på nytt.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til mybank Bank

Husk å sjekke at du er på den ofisielle adressen til mybank (URL) når du skal logge deg inn hos mybank sin nettbank. Om du ikke er på riktig adresse, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din bankkonto hos mybank.

Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker. Mybank sin ofisielle nettadresse er https://nettbank.mybank.no/

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn i banken mybank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos mybank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til mybank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer status. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres. Du finner denne siden på https://mybank.no/

Test ut en annen nettleser for å logge inn hos mybank

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til mybank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det noen ganger fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos mybank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i mybank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos mybank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn i nettbanken til mybank Bank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar