DNB Nettbank ❤️ Logg inn

DNB Bank sin nettbank når du ved å logge deg inn på  www.dnb.no.

Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til DNB Bank. Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine. (Klikk på  bilde under for full størrelse)

dnb nettbank logg inn personnummer
Klikk på bildet for å se hvordan du logger deg inn i nettbanken hos DNB

Etter at du har tastet inn bruker-ID (ditt personnummer), åpner innloggingssiden i en egen boks midt på siden din.

dnb nettbank logg inn engangskode
Klikk på bildet for å se hvordan du logger inn med engangskoden du får fra kodebrikken din.

Til slutt kommer du til hvor du taster inn ditt personlige passord.

dnb nettbank logg inn personlig passord
Klikk på bildet for å se hvordan du legger inn ditt personlige passord.

Dnb Bank nettbank: Feilmeldinger

Dnb nettbank: Feil ved inntasting av brukeridentitet (personnummer)

Dnb nettbank: Feil ved inntasting av engangskode fra kodebrikke

Dnb nettbank: Feil ved inntasting av personlig passord

Landets største nettbank har mye tekniske problemer

I følge DNB Bank selv, er DNB landets største nettbank med 1,3 millioner brukere. Allikevel plages de til stadighet med nedetid for sine nettbanktjenester både på mobil og PC.

DNB kaltes tidligere DNBNor, eller DNB Nor. I dag markedsfører de seg kun som DNB. DNB Bank og Nettbank Logg inn søkes på en god del.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til DNB Bank

Husk å sjekke at du er på standard URL når du skal logge deg inn hos DNB sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos DNB. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn i banken DNB sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos DNB er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til DNB, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer status. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til DNB. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos DNB, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i DNB sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos DNB sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn i nettbanken til DNB Bank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Om DNB

Om Den Norske Bank – DnB NOR er Norges største finanskonsern med en forvaltningskapital på over 700 milliarder kroner. Navnet DnB NOR ble vedtatt i 2003 da de to bankene Den Norske Bank (DnB) og Gjensidige NOR fusjonerte i 2003. Det nåværende selskapet ble dannet i 2003 ved sammenslåingen av Den norske Bank (DnB) og Gjensidige NOR.

DnB var en norsk bank som ble grunnlagt ved sammenslåingen av Bergen Bank og Den norske Creditbank i 1990.

DNB ASA er Norges største bank, og betjener bedrifts-, person- og verdipapirmarkedet samt offentlig sektor. I desember 1997, under låneavtaler med tre selskaper, gikk Norges Bank med på å gi et lån på 6 millioner dollar til kjøp av tre skip: Tropical Reefer, Blue Reefer og Sky Reefer.

Det er et datterselskap av Norges største finanskonsern, DNB ASA. DNB Bank-konsernet er den største organisasjonen i DNB-konsernet og den største banken i Norge, og betjener bedrifts-, person- og verdipapirmarkedet samt offentlig sektor.

På nasjonalt nivå eier konsernet investeringsbanken DNB Markets, finansforetaket Cresco, eiendomsbyrået DNB Eiendom og DNB Asset Management, sistnevnte fondsforvalter for institusjonelle kunder i Norge og Sverige. DNB Bank tilbyr et komplett spekter av finansielle tjenester, likviditetsstyring og forretningsløsninger.

Spørsmål og svar om innloggingen i nettbanken (og mobilbanken) til DNB

Er det vanskelig å logge inn i nettbanken til DNB?

Ikke spesielt. Det fungerer på samme måte som i alle andre nettbanker.

Har DNB sin bank på nett en egen mobilapp?

Ja, det har de. Du finner den på hjemmesiden til DNB for nedlastning til mobilen din.

En kommentar om “DNB Nettbank ❤️ Logg inn”

Legg igjen en kommentar