DNB Nettbank 🤩 Logg inn


DNB sin nettbank når du ved å logge deg inn på  www.dnb.no.

Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til DNB. Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine. (Klikk på  bilde under for full størrelse)

Klikk på bildet for å se hvordan du logger deg inn i nettbanken hos DNB

Etter at du har tastet inn bruker-ID (ditt personnummer), åpner innloggingssiden i en egen boks midt på siden din.


Klikk på bildet for å se hvordan du logger inn med engangskoden du får fra kodebrikken din.

Til slutt kommer du til hvor du taster inn ditt personlige passord.

Klikk på bildet for å se hvordan du legger inn ditt personlige passord.

Dnb nettbank: Feilmeldinger

Dnb nettbank: Feil ved inntasting av brukeridentitet (personnummer)

Dnb nettbank: Feil ved inntasting av engangskode fra kodebrikke

Dnb nettbank: Feil ved inntasting av personlig passord


Landets største nettbank har mye tekniske problemer

I følge DNB selv, er DNB landets største nettbank med 1,3 millioner brukere. Allikevel plages de til stadighet med nedetid for sine nettbanktjenester både på mobil og PC.

DNB kaltes tidligere DNBNor, eller DNB Nor. I dag markedsfører de seg kun som DNB. DNB Logg inn søkes på en god del.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til DNB

Husk å sjekke at du er på standard URL når du skal logge deg inn hos DNB sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos DNB. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.


Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn i DNB sin nettbank?


Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos DNB er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til DNB, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer status. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.


Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til DNB. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos DNB, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.


Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i DNB sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos DNB sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos DNB, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.


Spørsmål og svar om innloggingen i nettbanken (og mobilbanken) til DNB


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.