Sparebanken Vest Nettbank

Sparebanken Vest Nettbank er nede, hva gjør jeg?

Det første du skal gjøre, er å starte om PCen din. Det kan hende problemet ikke er i nettbanken, men på din egen PC, nettbrett eller mobil. Så, begynn med å restarte enheten. Om dette ikke hjelper, tømmer du chache filene i nettleseren din. Dette gjøres i fra menyen og ligger vanligvis under innstillinger.

Når du har prøvd det vi har beskrevet over, er det neste logiske skrittet å ta kontakt med banken og høre om de har problemer med nettbanek sin på noe vis. Dersom det er et generelt problem som påvirker alle kunder, er det ikke annet å gjøre enn å tolmodig vente litt, og deretter prøve igjen.

Logg inn Nettbank Sparebanken Vest

På innlogginssiden til Sparebanken Vest kan du velge mellom BankID innlogging, BankID på mobil eller alternativ innlogging. Du kan også der klikke deg inn på en side de har lagt ut som forklarer rundt dette med innloggingen. Du finner denne siden på https://www.spv.no/hjelp/innloggingsveiviser

Ny innlogging fra 4. februar

Fra 4. februar kan du få BankID på mobil fra Sparebanken Vest, og i den forbindelse gjøres det endringer i innlogging til nettbanken. BankID på mobil bestiller du i nettbanken etter du har logget deg inn.
Fra denne dagen må du selv velge hvordan du logger deg inn i nettbanken. Den største endringen er at du selv må velge hvordan du skal logge deg inn. Er du usikker på hva du skal velge? Under finner du en veiledning.

Du kan logge inn i nettbanken til Sparebanken Vest på denne siden: https://www.spv.no/nettbank/innlogging

logg inn Sparebanken Vest Sparebanken Vest

Innlogging Sparebanken Vest logg inn

Innlogging Sparebanken Vest 3