Xero: logg inn på kontoen din

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Xero.

Logg inn på din Xero konto – kjekt å vite

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør ha som en regel når du benytter deg av kontoen din hos Xero.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Xero

Husk å sjekke at du er på riktig nettadresse når du skal logge inn hos Xero kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos Xero. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Xero sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Xero er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Xero, vil vanligvis Xero gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Xero om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Xero. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Xero. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Xero, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Xero, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Xero?

Har du problemer med å logge deg inn hos Xero, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar