Apple: logg inn på kontoen din

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Apple.

Logg inn på din Apple konto – kjekt å vite

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du ikke må glemme når du bruker kontoen din hos Apple.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Apple

Husk å forvisse deg om at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn på Apple kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos Apple. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Apple sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Apple er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Apple, vil vanligvis Apple gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Apple om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Apple. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Apple. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Apple, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Apple, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Apple?

Har du problemer med å logge deg inn hos Apple, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar