Digipost: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos Digipost. Du gjør dette på innloggingssiden hos Digipost..

Logg inn på din Digipost konto – viktig info!

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du bruker kontoen din hos Digipost.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Digipost

Husk å sjekke at du er på standard sted når du skal logge inn på Digipost kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Digipost. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn i Digipost sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Digipost er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Digipost, vil vanligvis Digipost gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Digipost om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Digipost. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Digipost. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Digipost, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Digipost, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Digipost?

Har du problemer med å logge deg inn hos Digipost, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar