Rikstoto: logg inn på kontoen din

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Rikstoto.

Logg inn på din Rikstoto konto – viktig info!

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du benytter deg av kontoen din hos Rikstoto.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Rikstoto

Husk å passe på at du er på rett sted når du skal logge deg inn hos Rikstoto kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele informasjonen din som du har på din konto hos Rikstoto. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Rikstoto sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Rikstoto er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Rikstoto, vil vanligvis Rikstoto gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Rikstoto om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Rikstoto. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Rikstoto. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Rikstoto, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Rikstoto, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Rikstoto?

Har du problemer med å logge deg inn hos Rikstoto, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar