Logg inn på din Ellos konto – pass på disse tingene

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Ellos.

Ellos konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du ikke må glemme når du benytter deg av kontoen din hos Ellos.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Ellos

Husk å sjekke at du er på rett adresse i adresselinjen når du skal logge inn hos Ellos kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos Ellos. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Ellos sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Ellos er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Ellos, vil vanligvis Ellos gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Ellos om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Ellos. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Ellos. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Ellos, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Ellos, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Ellos?

Har du problemer med å logge deg inn hos Ellos, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.