Logg inn på din Tipping konto – pass på disse tingene


Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Tipping.

Logg inn på din Tipping konto – nyttig info

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske på når du benytter deg av kontoen din hos Tipping.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Tipping


Husk å sjekke at du er på rett adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Tipping kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Tipping. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.


En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.


Kommer du ikke inn i Tipping sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Tipping er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Tipping, vil vanligvis Tipping gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Tipping om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Tipping. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.


Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Tipping. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Tipping, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.


Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Tipping, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Tipping?

Har du problemer med å logge deg inn hos Tipping, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.