AliExpress konto: logg inn

Logg inn på din konto hos AliExpress. Du gjør dette på innloggingssiden hos AliExpress..

AliExpress konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du bruker kontoen din hos AliExpress.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til AliExpress

Husk å sjekke at du er på rett nettadresse når du skal logge inn på AliExpress kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos AliExpress. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn i AliExpress sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos AliExpress er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til AliExpress, vil vanligvis AliExpress gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til AliExpress om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til AliExpress. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til AliExpress. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos AliExpress, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos AliExpress, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos AliExpress?

Har du problemer med å logge deg inn hos AliExpress, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.