Logg inn på din QXL konto – nyttig info

Logg inn på din konto hos QXL. Du gjør dette på innloggingssiden hos QXL..

QXL: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du bruker kontoen din hos QXL.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til QXL

Husk å passe på at du er på rett sted når du skal logge deg inn på QXL kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for informasjonen din som du har på din konto hos QXL. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Får du ikke til å logge inn i QXL sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos QXL er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til QXL, vil vanligvis QXL gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til QXL om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til QXL. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til QXL. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos QXL, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos QXL, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos QXL?

Har du problemer med å logge deg inn hos QXL, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar