QXL.no: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos QXL.no. Du gjør dette på innloggingssiden hos QXL.no..

Logg inn på din QXL.no konto – viktig info!

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du bruker kontoen din hos QXL.no.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til QXL.no

Husk å sjekke at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn på QXL.no kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos QXL.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i QXL.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos QXL.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til QXL.no, vil vanligvis QXL.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til QXL.no om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til QXL.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til QXL.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos QXL.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos QXL.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos QXL.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos QXL.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar