eBay ❤️ Logg inn

Logg inn på din konto hos eBay. Du gjør dette på innloggingssiden hos eBay..

Logg inn på din eBay konto – viktig info!

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør ha som en regel når du bruker kontoen din hos eBay.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til eBay

Husk å påse at du er på rett URL når du skal logge deg inn på eBay kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele informasjonen din som du har på din konto hos eBay. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Får du ikke til å logge inn i eBay sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos eBay er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til eBay, vil vanligvis eBay gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til eBay om de har lagt ut en statusmelding som forklarer status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til eBay. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til eBay. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos eBay, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos eBay, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos eBay?

Har du problemer med å logge deg inn hos eBay, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar