GiBud: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos GiBud. Du gjør dette på innloggingssiden hos GiBud..

GiBud konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos GiBud.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til GiBud

Husk å passe på at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos GiBud kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos GiBud. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i GiBud sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos GiBud er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til GiBud, vil vanligvis GiBud gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til GiBud om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til GiBud. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til GiBud. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos GiBud, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos GiBud, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos GiBud?

Har du problemer med å logge deg inn hos GiBud, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar