Blomquist Kunsthandel: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos Blomquist Kunsthandel. Du gjør dette på innloggingssiden hos Blomquist Kunsthandel..

Logg inn på din Blomquist Kunsthandel konto – pass på disse tingene

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du bruker kontoen din hos Blomquist Kunsthandel.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Blomquist Kunsthandel

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt adresse i adresselinjen når du skal logge inn hos Blomquist Kunsthandel kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Blomquist Kunsthandel. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i Blomquist Kunsthandel sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Blomquist Kunsthandel er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Blomquist Kunsthandel, vil vanligvis Blomquist Kunsthandel gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Blomquist Kunsthandel om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Blomquist Kunsthandel. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Blomquist Kunsthandel. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Blomquist Kunsthandel, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Blomquist Kunsthandel, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Blomquist Kunsthandel?

Har du problemer med å logge deg inn hos Blomquist Kunsthandel, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar