Lauritz.com konto: logg inn

Logg inn på din konto hos Lauritz.com. Du gjør dette på innloggingssiden hos Lauritz.com..

Logg inn på din Lauritz.com konto – pass på disse tingene

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må ha i mente når du bruker kontoen din hos Lauritz.com.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Lauritz.com

Husk å sjekke at du er på aktuelt adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn på Lauritz.com kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele informasjonen din som du har på din konto hos Lauritz.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn i Lauritz.com sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Lauritz.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Lauritz.com, vil vanligvis Lauritz.com gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Lauritz.com om de har lagt ut en statusmelding som beskriver status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Lauritz.com. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Lauritz.com. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Lauritz.com, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Lauritz.com, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Lauritz.com?

Har du problemer med å logge deg inn hos Lauritz.com, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar