Norsk Tipping ❤️ Logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Norsk Tipping.

Du logger inn fra hjemmesiden. Der kan du også bli kunde om du ikke er det allerede. Du finner lenker til begge deler øverst i høyre hjørne på hjemmesiden. Husk at du må være over 18 år for å spille i Norge.

Logg inn på din Norsk Tipping konto – kjekt å vite

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du benytter deg av kontoen din hos Norsk Tipping.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen din hos Norsk Tipping

Husk å kontrollere at du er på riktig sted når du skal logge inn på kontoen din hos Norsk Tipping. Om du ikke er på standard sted (https://www.norsk-tipping.no/) , kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Norsk Tipping. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Norsk Tipping sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Norsk Tipping er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Norsk Tipping, vil vanligvis Norsk Tipping gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Norsk Tipping om de har lagt ut en statusmelding som beskriver status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Norsk Tipping. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Norsk Tipping. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Norsk Tipping, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Norsk Tipping, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Norsk Tipping?

Har du problemer med å logge deg inn hos Norsk Tipping, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost (noe som er lurt å gjøre, så du får med deg hva de sier).

Legg igjen en kommentar