Logg inn på din Gule sider konto – kjekt å vite

Logg inn på din konto hos Gule sider. Du gjør dette på innloggingssiden hos Gule sider..

Logg inn på din Gule sider konto – pass på disse tingene

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos Gule sider.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Gule sider

Husk å sjekke at du er på standard URL når du skal logge inn på Gule sider kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele informasjonen din som du har på din konto hos Gule sider. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Gule sider sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Gule sider er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Gule sider, vil vanligvis Gule sider gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Gule sider om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Gule sider. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Gule sider. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Gule sider, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Gule sider, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Gule sider?

Har du problemer med å logge deg inn hos Gule sider, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar