Gulesider konto: logg inn

Logg inn på din konto hos Gulesider. Du gjør dette på innloggingssiden hos Gulesider..

Gulesider: logg inn på kontoen

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du ikke må glemme når du bruker kontoen din hos Gulesider.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Gulesider

Husk å passe på at du er på standard nettadresse når du skal logge inn hos Gulesider kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos Gulesider. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Gulesider sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Gulesider er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Gulesider, vil vanligvis Gulesider gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Gulesider om de har lagt ut en statusmelding som beskriver status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Gulesider. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Gulesider. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Gulesider, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Gulesider, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Gulesider?

Har du problemer med å logge deg inn hos Gulesider, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar