Logg inn på din Yahoo Mail konto – kjekt å vite

Logg inn på din konto hos Yahoo Mail. Du gjør dette på innloggingssiden hos Yahoo Mail..

Yahoo Mail: logg inn på kontoen

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du benytter deg av kontoen din hos Yahoo Mail.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Yahoo Mail

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt URL når du skal logge deg inn på Yahoo Mail kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele informasjonen din som du har på din konto hos Yahoo Mail. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i Yahoo Mail sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Yahoo Mail er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Yahoo Mail, vil vanligvis Yahoo Mail gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Yahoo Mail om de har lagt ut en statusmelding som forklarer status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Yahoo Mail. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Yahoo Mail. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Yahoo Mail, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Yahoo Mail, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Yahoo Mail?

Har du problemer med å logge deg inn hos Yahoo Mail, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

En kommentar om “Logg inn på din Yahoo Mail konto – kjekt å vite”

Legg igjen en kommentar