Lotto konto: logg inn

Logg inn på din konto hos Lotto. Du gjør dette på innloggingssiden hos Lotto..

Logg inn på din Lotto konto – kjekt å vite

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske på når du benytter deg av kontoen din hos Lotto.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Lotto

Husk å påse at du er på riktig URL når du skal logge inn hos Lotto kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Lotto. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Kommer du ikke inn i Lotto sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Lotto er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Lotto, vil vanligvis Lotto gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Lotto om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Lotto. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Lotto. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Lotto, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Lotto, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Lotto?

Har du problemer med å logge deg inn hos Lotto, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar