Logg inn på din Joker konto – pass på disse tingene

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Joker.

Joker konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du benytter deg av kontoen din hos Joker.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Joker

Husk å påse at du er på standard nettadresse når du skal logge inn på Joker kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Joker. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Joker sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Joker er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Joker, vil vanligvis Joker gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Joker om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Joker. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Joker. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Joker, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Joker, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Joker?

Har du problemer med å logge deg inn hos Joker, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar