Google Maps: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos Google Maps. Du gjør dette på innloggingssiden hos Google Maps..

Logg inn på din Google Maps konto – kjekt å vite

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må ha i mente når du benytter deg av kontoen din hos Google Maps.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Google Maps

Husk å sjekke at du er på riktig URL når du skal logge inn på Google Maps kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Google Maps. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Google Maps sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Google Maps er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Google Maps, vil vanligvis Google Maps gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Google Maps om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Google Maps. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Google Maps. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Google Maps, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Google Maps, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Google Maps?

Har du problemer med å logge deg inn hos Google Maps, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar