Lets Deal: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos Lets Deal. Du gjør dette på innloggingssiden hos Lets Deal..

Logg inn på din Lets Deal konto – dette visste du ikke

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker kontoen din hos Lets Deal.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Lets Deal

Husk å forvisse deg om at du er på rett adresse i adresselinjen når du skal logge inn hos Lets Deal kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Lets Deal. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Lets Deal sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Lets Deal er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Lets Deal, vil vanligvis Lets Deal gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Lets Deal om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Lets Deal. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Lets Deal. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Lets Deal, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Lets Deal, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Lets Deal?

Har du problemer med å logge deg inn hos Lets Deal, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar