Logg inn på din Rabattweb.no konto – nyttig info

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Rabattweb.no.

Logg inn på din Rabattweb.no konto – dette visste du ikke

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du bruker kontoen din hos Rabattweb.no.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Rabattweb.no

Husk å sjekke at du er på riktig sted når du skal logge deg inn hos Rabattweb.no kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Rabattweb.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i Rabattweb.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Rabattweb.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Rabattweb.no, vil vanligvis Rabattweb.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Rabattweb.no om de har lagt ut en statusmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Rabattweb.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Rabattweb.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Rabattweb.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Rabattweb.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Rabattweb.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos Rabattweb.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar