Komplett.no: logg inn på kontoen din

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Komplett.no.

Logg inn på din Komplett.no konto – viktig info!

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du bruker kontoen din hos Komplett.no.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Komplett.no

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt URL når du skal logge inn hos Komplett.no kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Komplett.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Komplett.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Komplett.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Komplett.no, vil vanligvis Komplett.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Komplett.no om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Komplett.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Komplett.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Komplett.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Komplett.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Komplett.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos Komplett.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar