Instagram konto: logg inn

Logg inn på din konto hos Instagram. Du gjør dette på innloggingssiden hos Instagram..

Logg inn på din Instagram konto – nyttig info

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos Instagram.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Instagram

Husk å forvisse deg om at du er på rett nettadresse når du skal logge inn på Instagram kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Instagram. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Instagram sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Instagram er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Instagram, vil vanligvis Instagram gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Instagram om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Instagram. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Instagram. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Instagram, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Instagram, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Instagram?

Har du problemer med å logge deg inn hos Instagram, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar