Facebook ❤️ Logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Facebook.

Logg inn på din Facebook konto – viktig info!

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker kontoen din hos Facebook.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Facebook

Husk å sjekke at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn på Facebook kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Facebook. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Facebook sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Facebook er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Facebook, vil vanligvis Facebook gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Facebook om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Facebook. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Facebook. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Facebook, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Facebook, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Facebook?

Har du problemer med å logge deg inn hos Facebook, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar