Alexa: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos Alexa. Du gjør dette på innloggingssiden hos Alexa..

Alexa: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du benytter deg av kontoen din hos Alexa.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Alexa

Husk å passe på at du er på standard nettadresse når du skal logge deg inn hos Alexa kontoen din. Om du ikke er på standard sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos Alexa. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Alexa sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Alexa er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Alexa, vil vanligvis Alexa gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Alexa om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Alexa. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Alexa. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Alexa, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Alexa, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Alexa?

Har du problemer med å logge deg inn hos Alexa, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar