Snapchat konto: logg inn

Logg inn på din konto hos Snapchat. Du gjør dette på innloggingssiden hos Snapchat.

Snapchat er en populær sosial medie-app som lar deg sende bilder og videoer som “snaps” til venner eller legge dem ut på din “Story” for alle dine følgere å se. For å logge deg inn på Snapchat, må du først laste ned appen fra App Store eller Google Play. Etter å ha åpnet appen, kan du enten logge inn med en eksisterende konto eller opprette en ny ved å trykke på “Registrer deg” knappen.

Snapchat: logg inn på kontoen

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må ha i mente når du bruker kontoen din hos Snapchat.

For å holde deg trygg når du bruker Snapchat, er det viktig å være oppmerksom på følgende råd:

  1. Bruk et sterkt passord og aktiver to-faktor autentisering for å beskytte kontoen din mot hacking.
  2. Vær forsiktig med hvem du legger til som venner og hva du deler med dem. Ikke legg til eller godta venneforespørsler fra fremmede, og tenk nøye gjennom hva du deler i snaps eller på din Story.
  3. Bruk privatmodus for å unngå at fremmede kan se din Story eller sende deg snaps uten å være venner med deg.
  4. Vær oppmerksom på at snaps kan ta skjreenshoot, så tenk gjennom hva du deler.
  5. Vær også klar over at noen kan være svært manipulerende og prøve å utnytte deg gjennom tjenesten, så vær alltid på vakt og ikke del for mye informasjon om deg selv.
  6. Vær også klar over at Snapchat kan lagre dataene dine, så les personvernerklæringen deres før du begynner å bruke tjenesten.

Ved å følge disse rådene, kan du bruke Snapchat på en trygg og ansvarlig måte. Ha det gøy med å dele snaps med venner og familie, men vær alltid oppmerksom på hva du deler og med hvem.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Snapchat

Husk å kontrollere at du er på aktuelt sted når du skal logge inn på Snapchat kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Snapchat. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Snapchat sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Snapchat er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Snapchat, vil vanligvis Snapchat gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Snapchat om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Snapchat. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Snapchat. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Snapchat, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Snapchat, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Snapchat?

Har du problemer med å logge deg inn hos Snapchat, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Mer om Snapchat

Snapchat er en mobilmeldingsapp som brukes til å dele bilder, videoer, tekst og bilder. Snapchat er en individuell og gruppemeldingsapp for å sende bilder, videoer og tekstmeldinger som forsvinner i løpet av sekunder. Snapchat er en bilde- og videomeldingsapp utviklet av Stanford University-studentene Evan Spiegel, Bobby Murphy og Reggie Brown i 2011.

Snapchat er en app for å holde kontakten med venner og familie gjennom et interaktivt multimediemeldingssystem. Snapchat brukes først og fremst til å lage multimediemeldinger kalt «snapshots»; snaps kan bestå av bilder eller korte videoer og kan redigeres for å inkludere filtre og effekter, teksttekster og tegninger. Det primære innholdsformatet kalles en «Snap» og er en video eller et bilde du tar fra Snapchat.

Appen har utviklet seg fra opprinnelig fokusert på person-til-person bildedeling til den nåværende 24-timers brukeropplevelsen av kronologisk historieinnhold sammen med Discovery, slik at merker kan vise annonsestøttet kort innhold. I oktober 2013 introduserte Snapchat funksjonen “My Story”, som lar brukere sette sammen snaps til historiehistorier som er tilgjengelige for alle sine medbrukere. I januar 2017 fornyet Snapchat utformingen av Snapchat med en søkefunksjon og en ny global funksjon, «Our Story», som alle kan bidra til.

En Snapchat-historie er en samling av Snaps fra forskjellige Snapchattere som kan vises i Discover, Search eller Snap Map. For å legge til bildet ditt i Our Story, lag bildet ditt som vanlig, og velg deretter Our Story fra skjermen der du velger hvilke venner du vil sende bildet til.

Alle vennene dine kan se Snapchat-historiene dine som standard, og de kan se Snaps i historien din så mange ganger de vil. Brukere kan legge til opptak til bildene eller videoene sine og sende snaps til venner eller historier. Brukeren kan redigere bilder/videoer slik at alle venner kan se og legge ut som historier. Snapchat lar nå brukere laste opp bilder og lagre snaps fra enhetens bilderull.

Snapchat Memories lar deg lagre Snaps og Stories for å se og til og med dele senere. Snapchat-minner kan nås ved å sveipe opp på hovedkameraskjermen. Trykk på den for å få tilgang til minnene dine, et område av appen hvor du ikke bare kan lagre snapchat-bilder, men også få tilgang til medier som er lagret lokalt på enheten din.

Du kan også ta et nytt bilde herfra, få tilgang til chatter og historier, og til og med finne avanserte innstillinger eller søke etter Snapchat, selv om disse alternativene kan endre seg over tid. Når noen ber deg om å ta dem, ber de deg sende dem et bilde eller en video gjennom appen, eller til og med en melding via appens chat-funksjon. Brukere har en Snapchat-innboks der de kan se en liste over sendte og mottatte meldinger.

I motsetning til andre sosiale nettverk som åpnes på tidslinjen eller nyhetsfeeden, åpnes Snapchat på kameraskjermen. Når du åpner appen og er foran kameraskjermen, klyp fingeren innover som for å zoome inn for å se øyeblikksbildekartet. Snap Map sender en melding via abonnement som spør brukere om de vil at deres plassering skal vises på kartet, men det forklarer angivelig ikke hva det betyr, inkludert det faktum at Snapchat oppdaterer plasseringen. Dette kan hjelpe sporere slik brukeren ser det på kartet når appen er åpen, ikke bare når snaps blir tatt aktivt.

Den nye posisjonsdelingsfunksjonen lar deg se plasseringen til Snapchat-kontaktene dine, dele din nåværende posisjon og se øyeblikksbilder av nærliggende Snapchat-brukere eller brukere av en bestemt hendelse eller plassering. Appen inneholder også historier fra brukere over hele verden, slik at du raskt kan klikke og se hva som skjer andre steder, for eksempel Father John Mistys konsert i Los Angeles. Snapchat fokuserte opprinnelig på person-til-person deling av personlige bilder, men du kan nå bruke det til mange forskjellige aktiviteter, inkludert å sende korte videoer, live videochatter, meldinger, lage Bitmoji-stil avatarer, tegneserier og tid- Del ” History” sendes til alle abonnenter.

Snapchat har flere funksjoner, inkludert historier (bilder eller videoer som kan spilles av i 24 timer), minner (bilder lagret for fremtidig visning og deling), og filtre og klistremerker (for å dekorere meldinger). Den er enkel å bruke; ta et bilde med telefonens kamera, velg mottakere fra kontaktene dine, bestem hvor lenge du vil at meldingen skal være synlig (opptil 10 sekunder) og trykk send. SNAPCHAT er en bildedelingsapp som lar brukere sette en tidsbegrensning på et sendt bilde, tekst eller video slik at mottakeren bare kan se det sendte bildet i noen sekunder før det forsvinner, selv om replays er tilgjengelige for kjøp i transaksjon applikasjoner.

Be kundene dine, publikum på andre sosiale plattformer og Snapchat-venner om å sende deg snaps som du kan inkludere i en kommende historie om et spesifikt emne. Du kan også gjennomføre en liten fokusgruppe som intervjuer noen av dine beste kunder som er aktive Snapchat-brukere for å finne ut hva de ser etter i en merkevare, hvor ofte de bruker Snapchat, hvordan de samhandler med vennene sine på appen, og hva de ville som. . vil gjerne se fra deg.

Legg igjen en kommentar