Clas Ohlson: logg inn på kontoen din

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Clas Ohlson.

Clas Ohlson konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker kontoen din hos Clas Ohlson.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Clas Ohlson

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Clas Ohlson kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos Clas Ohlson. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Clas Ohlson sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Clas Ohlson er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Clas Ohlson, vil vanligvis Clas Ohlson gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Clas Ohlson om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Clas Ohlson. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Clas Ohlson. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Clas Ohlson, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Clas Ohlson, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Clas Ohlson?

Har du problemer med å logge deg inn hos Clas Ohlson, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar