Logg inn på din Apple Store konto – pass på disse tingene

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Apple Store.

Apple Store konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du bruker kontoen din hos Apple Store.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Apple Store

Husk å passe på at du er på rett nettadresse når du skal logge deg inn hos Apple Store kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Apple Store. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn i Apple Store sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Apple Store er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Apple Store, vil vanligvis Apple Store gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Apple Store om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Apple Store. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Apple Store. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Apple Store, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Apple Store, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Apple Store?

Har du problemer med å logge deg inn hos Apple Store, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar