Logg inn på din Kelkoo konto – nyttig info

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Kelkoo.

Kelkoo: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du bruker kontoen din hos Kelkoo.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Kelkoo

Husk å forvisse deg om at du er på standard URL når du skal logge deg inn på Kelkoo kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos Kelkoo. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Kelkoo sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Kelkoo er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Kelkoo, vil vanligvis Kelkoo gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Kelkoo om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Kelkoo. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Kelkoo. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Kelkoo, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Kelkoo, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Kelkoo?

Har du problemer med å logge deg inn hos Kelkoo, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar