Logg inn på din John Lewis konto – viktig info!

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos John Lewis.

John Lewis konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos John Lewis.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen til John Lewis

Husk å påse at du er på aktuelt sted når du skal logge inn på John Lewis kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos John Lewis. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i John Lewis sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos John Lewis er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til John Lewis, vil vanligvis John Lewis gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til John Lewis om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til John Lewis. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til John Lewis. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos John Lewis, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos John Lewis, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos John Lewis?

Har du problemer med å logge deg inn hos John Lewis, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar