Hønefoss Sparebank: logg inn

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos Hønefoss Sparebank.

Alle moderne banker i Norge har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du benytter deg av nettbanken din hos Hønefoss Sparebank.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Hønefoss Sparebank

Husk å påse at du er på rett adresse i adresselinjen når du skal logge inn i Hønefoss Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Hønefoss Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Hønefoss Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Hønefoss Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Hønefoss Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Hønefoss Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Hønefoss Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Hønefoss Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Slik logger du inn

For å logge inn på Hønefoss Sparebank sin nettbank konto, er nettstedet https://honefossbank.no/betale/nettbank

Klikk på innloggingsboksen øverst til høyre på hjemmesiden for å logge inn på kontoen din med Hønefoss Sparebank sin nettbank.

Du kan logge inn på kontoen din med enten BankID med brikke
Logg deg på med BankID-brikken du har fått av banken. Du kan også benytte BankID fra andre banker.

Eller

BankID på mobil
Logg deg på med mobilen. BankID på mobil må aktiveres i nettbanken før du kan ta det i bruk.

Sjekk følgende skjermbilder for å få hjelp til å logge på kontoen din med Hønefoss Sparebank sin nettbank.

nettbank honefoss sparebank logg inn
logg inn honefoss sparebank sin nettbank

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Hønefoss Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Hønefoss Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar