yA Bank


Dette er lenken til å logge inn til din bankkonto hos yA Bank: https://ya.no/ – Du finner innloggingsboksen øverst til høyre på hjemmesiden. Klikk på innlogging og velg hvilken type konto du vil logge på. Du har to kontotyper å velge mellom for å logge inn:

Nettbank Kredittkort og lån eller Nettbank Bruks- og Høyrentekonto

Hvis du logger deg på Nettbank Kredittkort og lån, Logg inn i yA Bank sin nettbank for kredittkort og lån. Har du endret adresse, e-postadresse eller telefonnummer må du huske å gå inn på “Min profil” for å korrigere dette.


Du kan logge inn ved å klikke på BankID med Brikke eller, BankID på mobil.

Etter å ha valgt måten å logge inn, skriv inn brukernavnet og passordet ditt, og du vil kunne logge inn på kontoen din hos ya bank.

logg inn yA Bank sin nettbank 1

logg inn yA Bank sin nettbank 1

yA Bank

Hvis du velger å logge inn på Nettbank Bruks- og Høyrentekonto, vil du bli spurt om du vil logge inn med BankID med brikke.

Logg deg på med BankID-brikken du har fått av banken. Du kan også benytte BankID fra andre banker.


Ønsker du å logge inn med BankID på mobil hos yA Bank, logger du deg på med mobilen. BankID på mobil må aktiveres i nettbanken før du kan ta det i bruk.

ya bank Nettbank


Binance er verdens største børs for krypto. Her finner du alt du trenger av Bitcoin, Ethereum, Nano og mange andre valutaer. Du kan handle fysiske coins eller med opp til 125X giring.


Kjøp trygt med ditt visakort via BankID.