Trøgstad Sparebank ❤️ Logg inn nettbank

For å logge inn på Trøgstad Sparebank sin nettbank, er nettstedet https://tsbank.no/

Påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre. Klikk på Logg inn for å logge deg på kontoen din hos Trøgstad Sparebank sin nettbank.

Velg en av følgende to metoder for å logge inn på kontoen din:

BankID med brikke
Logg deg på med BankID-brikken du har fått av banken. Du kan også benytte BankID fra andre banker.

BankID på mobil
Logg deg på med mobilen. BankID på mobil må aktiveres i nettbanken før du kan ta det i bruk.

Skjermbilde: Trøgstad Sparebank sin nettbank

trogstad sparebank logg inn
nettbank trogstad sparebank sin nettbank logg inn

Få med deg disse tipsene og rådene du må ha i mente når du bruker nettbanken din hos Trøgstad Sparebank.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Trøgstad Sparebank

Husk å forvisse deg om at du er på rett sted når du skal logge inn hos Trøgstad Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på riktig sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Trøgstad Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Trøgstad Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Trøgstad Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Trøgstad Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Trøgstad Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Trøgstad Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Trøgstad Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Trøgstad Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Trøgstad Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar