Time Sparebank

Time Sparebank sin nettbank 

Jæren Sparebank (OSE: JAEREN, stiftet 21. desember 1923 som Klepp Sparebank) er en selvstendig lokal sparebank på Jæren i Rogaland, med hovedkontor på Bryne, som gjennom sine 7 kontorer i Klepp, Time og Hå tilbyr et fullservicekonsept innen bank og finansielle tjenester, overfor person- og landbrukskunder, samt mindre/mellomstore bedrifter.

Sparebanken er medeier i Eika Gruppen og den tredje største bank i alliansen, som er et riksdekkende samarbeid mellom 74 lokale sparebanker og OBOS.

1. januar 2015 fusjonerte de to regionbankene Time Sparebank (stiftet 1911) og Klepp Sparebank (stiftet i 1923), og tok navnet Jæren Sparebank.

Klepp Sparebank og Time Sparebank fusjonerte 1. januar 2015. Den fusjonerte banken vil bli kjent som Jæren Sparebank. Jæren Sparebanks 7 grener i Klepp, Time og Hå vil tilby et full service konsept for bank og finans, både for private og landbruksprodukter, samt for små og mellomstore bedrifter. Bankens hovedkontor ligger i Bryne. Det vil ha rundt 90 ansatte. Banken er medeier og medlem av Eika Alliansen.

For å lære hvordan du logger på kontoen din hos Jæren Sparebank, vennligst klikk her.