Sparebanken Møre ❤️ Logg inn

Sparebanken Møre sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Sparebanken Møre.

For å logge inn på Sparebanken Møre sin nettbank, er nettstedet https://www.sbm.no/

Innloggingsboksen er på hjemmesiden under hovedmenyen, midt på forsiden.

Klikk på Logg på nettbedrift, eller Logg på nettbank å logge inn på kontoen din med Sparebanken Møre sin nettbank.

Hvilken pålogging skal jeg velge for nettbedrift?

Det er tre måter å logge seg på nettbedrift.

  • Logg på med BankID
  • Logg på med BankID på mobil
  • Logg på med med brukernavn og engangskode
  • Er du registrert med fødsels – og personnummer i nettbedrift kan du benytte innlogging med BankID og BankID på mobil. Har du ikke BankID kan du bestille dette i din private nettbank eller ta kontakt med banken.

Hvilken pålogging skal jeg velge for nettbank?

  • Første gang du skal logge på nettbanken må du velge pålogging med passord og kode.
  • Logger du på med kontonummer, d-nummer eller organisasjonsnummer må du også velge pålogging med passord og kode.
  • Før du kan logge deg på med BankID eller BankID på mobil må du bestille dette i nettbanken.

Vennligst sjekk følgende skjermbilder for hjelp når du logger deg på kontoen din med Sparebanken Møre sin nettbank.

logg inn velkommen til sparebanken more sparebanken more
sparebanken more logg inn velg autentiseringsmate 1
sparebanken more logg inn 2

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebanken Møre

Husk å kontrollere at du er på rett sted når du skal logge deg inn i Sparebanken Møre sin nettbank. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebanken Møre. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Sparebanken Møre sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Sparebanken Møre er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebanken Møre, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Sparebanken Møre. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Sparebanken Møre, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Sparebanken Møre sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Sparebanken Møre sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Sparebanken Møre, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Mer om Sparebanken Møre

Dataene leveres som de er kun for informasjonsformål og er ikke ment for kommersielle formål. Har du spørsmål, ta kontakt med oss ​​på din nærmeste kundeservice eller Sparebanken Møre-kontor. – Samarbeidet med Sparebanken Møre er avgjørende for å nå små bedrifter i området som denne sparebanken betjener, sier Henrik Normann, konsernsjef i NIB.

Sparebanken Møre sammen med filialer av Sparebanken Møre tilbyr person- og bedriftsbanktjenester hovedsakelig i Møre og Romsdal, Norge. Sammen med Sparebanken Møre Eieendomsmegling AS er Sparebanken Møre en fullservicebank for personkunder, næringsliv og offentlig sektor på Nordvestlandet. Sparebanken Møre ønsker å gi sine kunder de nyeste interaktive, informative og pedagogiske verktøyene som gjør dem i stand til å maksimere sine sparing og investeringer.

Sparebanken Møre har valgt TietoEVRY WealthMapper for å forbedre mobil- og nettselvbetjening for bankkunder. TietoEVRY WealthMapper er ideell for de umiddelbare og fremtidige behovene til norske sparebanker. Vi gir våre forfattere en plattform for rettferdig, nøyaktig og investorvennlig investeringsrapportering.

Du kan se hele listen over megleranbefalinger ved å låse opp Sparebanken Møre StockReport. Den relative styrken til aksjen mot markedet de siste seks månedene er 20,88%. Sparebanken Møre PEs rapport er basert på Sparebanken Møres rapporterte resultat siste 12 måneder, kl. 19.72.

Gjennomsnittlig de siste 3 årene har resultat per aksje falt med 2 % per år, men aksjekursen til Sparebanken Møre har vokst med 11 % per år, noe som betyr at selskapets aksjekurs er mye høyere enn inntjening. Analytikere som dekker Sparebanken Møre anslår for øyeblikket et resultat per aksje (EPS) på 35.856 for neste regnskapsår. Når det gjelder relativ prisstyrke, tatt i betraktning den generelle markedsutviklingen, har kursen på Sparebanken Møre økt med 37,34 % det siste året.

Med en løpende kurs på 468 kroner omsettes Sparebanken Møre-aksjen til 16,93 % sammenlignet med 200-dagers glidende gjennomsnitt. Til 468 kroner handles de til en premie på 2 % over analytikernes konsensusmålkurs på 0,00. Per 14. februar 2022 omsettes Sparebanken Møre-aksjer til 468 kroner, noe som gir selskapet en markedsverdi på 389,1 millioner kroner.

Sparebanken Møre er det største finansselskapet på Vestlandet. Sparebanken Møre er lokalisert i et av de mest innovative fylkene i Norge, hvor eksport og entreprenørskap er sentrale prinsipper.

Når det legges til selskapets eksisterende posisjon, eier selskapet 29,7 % av den brasilianske digitale banken Neon. Aksjonærene inkluderer General Altlantic, Vulcan, BlackRock, Paypal og Banco Votorantim. Per 31. desember 2011 var den største aksjonæren Sparebankstiftelsen Tingvoll (10,27 %).

Sparebanken Møre yter tjenester innen innskudd og andre former for investering, formuesforvaltning, finansiering, finansiell rådgivning, pengeoverføringer, valuta- og rentetransaksjoner, forsikring, eiendomsmegling og eiendomsforvaltning, samt levering av valutatjenester. Sparebanken MA tilbyr igjen bank- og finanstjenester. I tillegg til de mest brukte banktjenestene som saldo, betalinger og overføringer, kan du få tilgang til innstillinger, fond, forsikring, aksjehandel, kalkulatorer og mer.

Personvernpraksis kan variere, for eksempel avhengig av funksjonene du bruker eller alderen din. Utvikler Sparebanken Møre har indikert at personvernpraksis for applikasjoner kan omfatte databehandling, som beskrevet nedenfor. Vær fullstendig klar over risikoene og kostnadene forbundet med handel i finansmarkedene, dette er en av de mest risikofylte investeringsformene.

Representanter fra Bank of America og Goldman Sachs viste Capital Monitor til deler av nettsidene deres hvor de kunne finne mer informasjon om SDGene. HSBC og Industrial and Commercial Bank of China svarte ikke på Capital Monitors forespørsel om lignende informasjon før fristen.

En analyse av årsrapportene til verdens største banker avdekker store forskjeller i detaljene som presenteres i forhold til SDGene. En dybdeanalyse av regnskapet og ESG-rapporteringen til verdens største banker viser hvor seriøst (eller ikke) de tar FNs bærekraftsmål. Referanser til FNs bærekraftsmål (SDG) i bankenes årsrapporter har økt med mer enn 1200 % på seks år, bemerker Capital Monitor.

Dataene viser også at bankene tar SDGs mer alvorlig hvert år. Imidlertid dukker det opp et nytt rammeverk for å støtte banker i tråd med SDGene. Mangelen på omtale av SDG betyr ikke at bankene neglisjerer dem.

Der bankene indikerte hvilke SDG de var rettet mot, knyttet noen et sett med mål til oppgaven, mens andre var mer detaljerte og hadde separate deler av rapporten dedikert til deres aktiviteter mot et spesifikt SDG. Under PRB er bankene pålagt å sette mål som samsvarer med porteføljene deres med FNs bærekraftsmål, med en innledende fireårsperiode der prinsippene må implementeres.

Inntektene forventes å øke med 17 % neste år, sammenlignet med 11 % vekstprognose for norsk banksektor. Sparebanken Mores genererte 391 millioner kroner i omsetning for de tre månedene som ble avsluttet september 2021. Nettomarginen til Sparebanken Mores for kvartalet som ble avsluttet september 2021 var 45,01 %. Dette var det naturlige utgangspunktet for vår strategiske plattform: å posisjonere Sparebanken More som hovedmotoren i den kreative bevegelsen på Nordvestlandet.

Logg inn, logg på, innlogging og andre varianter er vanlig å bruke når folk skal komme seg inn i nettbanken hos Sparebanken Møre.

Legg igjen en kommentar