Sparebanken Møre: logg inn


Sparebanken Møre sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Sparebanken Møre.

For å logge inn på Sparebanken Møre sin nettbank, er nettstedet https://www.sbm.no/

Innloggingsboksen er på hjemmesiden under hovedmenyen, midt på forsiden.

Klikk på Logg på nettbedrift, eller Logg på nettbank å logge inn på kontoen din med Sparebanken Møre sin nettbank.

Hvilken pålogging skal jeg velge for nettbedrift?

Det er tre måter å logge seg på nettbedrift.


  • Logg på med BankID
  • Logg på med BankID på mobil
  • Logg på med med brukernavn og engangskode
  • Er du registrert med fødsels – og personnummer i nettbedrift kan du benytte innlogging med BankID og BankID på mobil. Har du ikke BankID kan du bestille dette i din private nettbank eller ta kontakt med banken.

Hvilken pålogging skal jeg velge for nettbank?

  • Første gang du skal logge på nettbanken må du velge pålogging med passord og kode.
  • Logger du på med kontonummer, d-nummer eller organisasjonsnummer må du også velge pålogging med passord og kode.
  • Før du kan logge deg på med BankID eller BankID på mobil må du bestille dette i nettbanken.

Vennligst sjekk følgende skjermbilder for hjelp når du logger deg på kontoen din med Sparebanken Møre sin nettbank.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebanken Møre

Husk å kontrollere at du er på rett sted når du skal logge deg inn i Sparebanken Møre sin nettbank. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebanken Møre. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.


Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Sparebanken Møre sin nettbank?


Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Sparebanken Møre er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebanken Møre, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.


Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Sparebanken Møre. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Sparebanken Møre, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.


Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Sparebanken Møre sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Sparebanken Møre sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Sparebanken Møre, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.