SpareBank 1 SR-Bank


SpareBank 1 SR-Bank sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres, https://www.sparebank1.no/nb/sr-bank. Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine. Se bildet under.

SpareBank 1 SR-Bank: Innlogging

Du trykker på “Logg inn” for å komme til innloggingsiden.

Her legger du inn ditt fødselsnummer, 11 siffer.

SpareBank 1 SR-Bank: fødselsnummer

Deretter kommer du til den siden som du legger inn engangskoden fra kodebrikken din.


SpareBank 1 SR-Bank: engangskode

Til slutt må du taste inn ditt personlige passord.

SpareBank 1 SR-Bank: passord

 

Sør- og Vestlandets ledende finanshus

SpareBank 1 SR-Bank er Sør- og Vestlandets ledende finanshus med 38 kontorer og 300.000 privatpersoner og bedrifter som kunder. Hos oss jobber det folk med detaljert lokalkunnskap om hele kysten fra Grimstad i sør til Bergen i nord. Det er vårt konkurransefortrinn at vi er nærmere folk og bedrifter enn andre storbanker.


Hovedkontoret ligger i Stavanger og konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 1150 ansatte. SpareBank 1 SR-Bank er en regional selvstendig sparebank med lokal forankring.

Stolte sparebanktradisjoner er vel og bra, men i hverdagen handler det om å ha konkurranse dyktige priser og smarte løsninger som funker på alle dingser som kan kobles på nett. Her jobbes det hele veien for å gjør din hverdag enklere.

Men nok om oss, hva med deg? Hva er viktigst i din økonomiske hverdag? Hva trenger du hjelp til? Vi pleier å si at vi er komplett finanshus, så utfordre oss!


SpareBank 1 SR-Bank er Norges nest største norskeide bank og har sitt markedsområde i Rogaland, Agder og Hordaland. SpareBank 1 SR-Bank tilbyr finansielle produkter og tjenester bl.a. innenfor utlån og innskudd, fond og kapitalforvaltning, forsikring og pensjonssparing, betalings- og finansieringstjenester, eiendomsmegling og tjenester knyttet til penge- og kapitalmarkedet. Hovedkontoret er i Stavanger.